Menneskerne bag

En organisation er aldrig stærkere end de mennesker, der står bag den. Følgende mennesker står bag Rekrutteringsspecialisterne:

Troels Tang

Troels har over 14 års erfaring med at HR. Han har hovedsageligt arbejdet som HR-Partner eller HR-Manager hos DHL Express, Novo Nordisk og Fiat Group. Troels er uddannet civilingeniør, systemisk konsulent og certificeret coach. De seneste år har Troels arbejdet i konsulentbranchen med fokus på search og rekruttering. Troels er certificeret bruger af en række personanalyseværktøjer som fx DISC, MASTER, OPQ32, MBIT, BtB, Belbin samt en række færdighedsprøver.

Troels har altid haft en passion for virksomhedskulturer, og hvad der organisatorisk skal til for at få organisationer til at præstere.

 Flemming Dan Andersen

Flemming har arbejdet 25 år med industri og produktion, heraf de seneste  15 år med HR. Han har primært varetaget funktioner som HR-Senior konsulent, HR-Manager og HR-Projektleder stillinger og bruges ofte som ekstern HR-konsulent for virksomheder. Flemming har en bred og alsidig baggrund som leder og HR-sparringspartner. Han er uddannet som Erhvervs Diplomleder, Eksamineret Master Black Belt Lean/Six-Sigma og HR-Chefen som strategisk sparringspartner.

De seneste år har Flemming arbejdet i konsulentranchen og har været driver af de store HR-projekter ” Medarbejdere i Verdensklasse”, og ”Fremtidspiloterne”. Flemmings passion ligger i det udviklingsmæssige område for både organisation, leder og medarbejder udvikling. Gennem alle årene har han ligeledes været stærkt involveret i alle rekrutteringens faser og har flere psykometriske certifikater.

 

Vil du vide mere?

Så ring til os for en uformel snak eller klik her.

Share This