Om os

Der er en grund til, at vi hedder Rekrutteringsspecialisterne, for det er netop, hvad vi er. Vi er specialiseret i at finde de rette medarbejdere til små og mellemstore virksomheder. Vi hjælper primært inden for funktionærområderne: salg, marketing, IT, økonomi, logistik, kundeservice, support, industri og produktion m.m. Se hvilke stillinger, vi tidligere har besat hér.

Vores målsætning er at levere en professionel og effektiv håndtering af jeres virksomheds rekruttering. På den måde finder vi kvalificerede kandidater, der opfylder jeres behov. Det behøver ikke at være kompliceret. Vi tror på, at rekruttering skal være enkelt og ligetil. Keep it simple. Vores mission lyder:

Mission blå

Vi tager mere end et årtis erfaring med både HR- og rekrutteringsbranchen. Det giver os en stor indsigt i markedet og dets mekanismer, men tillader os samtidigt at være nytænkende. Som et moderne rekrutteringsbureau er vi altid ambitiøse, og vi tager gerne nye metoder i brug for at finde frem til kandidater med de rette faglige og menneskelige kompetencer.

Vi har hovedkontor på toppen af Valby, hvor vi hører under konsulenthuset Vision, som også tæller search- og headhuntervirksomheden Vision Search.

I er velkomne til at ringe til os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi finder frem til de rette kandidater for jeres virksomhed.

Share This