Rekrutteringsprocessen

At finde den rette nye kollega er ofte en temmelig tids- og ressourcekrævende opgave for mange virksomheder, samt det kan være besværligt. Gennem vores mangeårige erfaring har vi stiftet bekendtskab med rekrutteringsbranchens utallige muligheder og udvælgelsesmetoder. Netop derfor, fokuserer vi på at gøre tingene enkelt og ligetil for jer uden at gå på kompromis med kvaliteten. Så kan I koncentrere jer om forretningen og lade os varetage rekrutteringen.

Vi mener, at I skal have nøjagtigt det, som I har brug for. Derfor benytter vi et fast og velfungerende rekrutteringskoncept, som tager højde for jeres specifikke ønsker og behov. Vi har opdelt vores rekrutteringsproces i 4 enkle faser: Rekrutteringsprocessen Fase 1: Beskrivelse
Et grundigt forarbejde og en tæt dialog med jer er det centrale for os, da det giver os et godt indblik i jeres virksomhed. Sammen med jer udarbejder vi en jobprofil, som fastlægger krav til uddannelse, alder, kvalifikationer, kompetencer, personlige egenskaber etc. Dette udmønter sig i et specifikt stillingsopslag.

Fase 2: Publicering Når I har godkendt stillingsopslaget, publicerer vi det. Vi annoncerer målrettet både digitalt og offline. Det sikrer, at vi kommer ud til så mange potentielt egnede kandidater som muligt. Vi annoncerer selvfølgelig på de store jobsites, men kan kombinere dette med nye metoder som for eksempel sociale medier. Desuden benytter vi os af CV’ere fra tidligere rekrutteringer samt vores store netværk, som vi har opbygget gennem mange år i branchen.

Fase 3: CV-håndtering
Vi sørger for en god og professionel håndtering af alle indkomne ansøgninger og CV’er. Det er vigtigt for os, at værne om jeres virksomheds image og kandidaternes integritet. Med de opstillede krav til kandidaten i tankerne screener vi CV’erne, gennemlæser ansøgningerne samt udvælger de bedst egnede. Alle oplysninger behandles strengt fortroligt.

Fase 4: Interview
Vi interviewer de udvalgte kandidater. På baggrund af disse interviews vælges de tre bedste kandidater, som formidles videre til jer som kunde, der herefter vælger den, som I ønsker at ansætte. Er der ikke én af kandidaterne, som matcher stillingen, forsætter vi selvfølgelig processen, indtil den rette er fundet, og I er tilfredse.

Tilvalg

Vores koncept kan suppleres med forskellige tilvalg. Disse er:

Tilvalg fase 1: Vi kommer ud til jer og interviewer 3-4 nøglepersoner med henblik på at få beskrevet kultur og normer. Dette kan være vigtigt i forhold til at udvælge den helt rette kandidat.

Tilvalg fase 2: Ønsker I yderligere eksponering og et stærkere ansøgerfelt, kan det være fordelagtigt at udvide annonceringen. Vi kan annoncere traditionelt i skrevne medier, ligesom vi kan anvende job-portaler og sociale medier.

Tilvalg fase 3: Ønsker I løbende at følge processen og se hvem, der søger stillingen, kan vi etablere en direkte adgang til vores systemer. På den måde bliver I mere inddraget og kan give jeres mening til kende.

Tilvalg fase 4: Ønsker I mere information omkring kandidaterne, end der umiddelbart findes i deres CV’er og ved samtaler, kan vi aftale, at vi benytter personlighedsanalyser, færdighedstest, indbakkeøvelser, referencer eller andre værktøjer. Processen er effektiv og målrettet funktionærstillinger i det danske erhvervsliv. Se vores priser hér.

Share This