Forventninger til jer som virksomhed

Når I indgår et samarbejde med Rekrutteringsspecialisterne, har vi følgende forventninger, som vi gerne vil afstemme med jer:

Flueben4I har gjort jer overvejelser om, hvilken kommende medarbejder I ønsker. Det er derudover vigtigt, at der er enighed omkring dette blandt alle involverede parter i rekrutteringsprocessen.

Flueben4I videregiver så mange input som muligt, så vi kan udføre vores arbejde med så stor en præcision som muligt, hvilket i sidste ende giver jer de bedste kandidater.

Flueben4Vi sørger for, at den tid, I skal bruge på en rekruttering, bliver så minimal som muligt. Men der kommer et tidspunkt, hvor I skal møde kandidaterne. Hér er det vigtigt, at dette tidspunkt fastsættes, og møderne prioriteres. I det nuværende jobmarked kan gode kandidater få job mange steder, og når først disse kandidater er begyndt at søge, er der ofte flere om budet. Det er således et vigtigt og seriøst signal, som I sender til kandidaterne, når I viser, at I prioriterer netop denne rekruttering.

Kontakt os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan rådgive jer yderligere om rekruttering. Se også flere gode råd omkring rekruttering hér.

Share This